Care este produsul End-of-Life (EOL)?

Produse EOL (End-of -life) înseamnă produsele a căror producție a fost finalizată. producatorul lor pauze pe ele, de obicei, dedicându noile soluții. Astfel, produsul EOL este retras de pe canalul de vânzări al producătorului și distribuitorii nu se mai pot baza pe consumabile noi. În acest caz, produsul în cauză sunt obligați să fie interesate în versiunea mai nouă a produsului sau a face inventarul de utilizare depozit.

Dupa expirarea garanției, astfel încât produsul să ajungă la sfârșitul duratei de viață, sau statutul EOL. Cel mai important aspect al stării Sfârșitul Vieții (EOL) este un serviciu de suport producenta- produsele EOL nu mai sunt fabricate, dar producătorul oferă suport pentru acestea. Ar trebui subliniat faptul că produsele sunt EOL de valoare standard de bunuri.

Sprijin pentru End-of-Life

suport de produs în timpul EOL este determinată în mod individual de către producător. De multe ori bunurile cu statut de EOL poate conta pe sprijinul, inclusiv piese de schimb, suport tehnic si service. Fabricantul produsului EOL specifică, de obicei, intervalul de timp pentru furnizarea de servicii de sprijin.

Informații privind produsul EOL

Facind clic pe link-urile de mai jos puteți verifica starea EOL: