Licențiere Microsoft este un mod convenabil de a avea acces la software Microsoft

Există mai multe moduri posibile de acordare a licențelor - pentru a alege varianta cea mai potrivită nevoilor ar trebui să fie luate în considerare instituțiile: dimensiunea și tipul, precum și produsele care urmează să fie autorizate și metoda lor de utilizare. licențele OPEN sunt destinate pentru orice instituții comerciale și organizații din următoarele industriei: sectorul de afaceri, administrație publică, instituții de sănătate, instituții de învățământ, organizațiile caritabile eligibile și organizații internaționale.

Microsoft oferă trei opțiuni pentru programe de licențiere dedicate întreprinderilor mici și mijlocii - Program Deschis, Programul Open Value Subscription si Programul Open Value (in companie larga si non - la nivelul întregii companii). Un avantaj important al achiziționarea unei licențe este prețul său atractiv și flexibilitatea platformei dobândite. Achiziția inițială necesară este de 5 licențe, pe durata contractului, puteți modifica în mod liber și personaliza pachetul pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

Specificațiile programelor individuale de licențiere pentru întreprinderile mici și mijlocii:

Microsoft Open

Aceasta este cea mai simplă versiune a licenței Microsoft. Acesta include licențele perpetue care pot fi achiziționate într-o manieră flexibilă - după achiziționarea inițială a 5 licențe, alte achiziții în orice moment și cantitate. Toate licențele pot fi achiziționate Software Assurance, care este responsabil pentru actualizări de produs pe durata contractului. Durata contractului și în același timp, nivelul prețului existent pentru program este de 2 ani.Plățile pentru licențe trebuie să fie plătite în avans. . Ca parte a licenței poate fi achiziționat de la programul Microsoft, printre care sunt de 3 categorii de bază: aplicații, servere și sisteme. Ca parte a cererii poate fi achiziționat, printre altele, Microsoft Office, Microsoft Visio, Microsoft Project, precum și diverse instrumente și programe concepute de exemplu dezvoltatori. Visual Studio. Gama de sisteme, inclusiv oferte Microsoft Windows 7 Upgrade Professional și între software-ul pentru Microsoft Exchange Server, Microsoft SQL Server sau Windows Server. Fiecare udostępnianemu de program sub licență se atribuie un număr corespunzător de puncte, care vă permite să creați două niveluri de preț (nivelul II pot fi obținute după achiziționarea de produse în exces de 500 de puncte).

Microsoft Open Value

Avantajele oferite de Open Value includ în primul rând: managementul simplificate a licențelor, costurile de software previzibile și posibilitatea de plată în rate. Programul este disponibil ca Software Assurance, care vă permite să actualizați produsul pe întreaga durată a contractului.

Deschideți programul Value este disponibil în 2 variante:

Open Company Valoare largă - Opțiunea oferă o divizare în bază și suplimentare în proprietate de licență încheiat pentru o perioadă de trei ani. Pachetul de bază include un singur produs de la: sistemul de operare Windows 8 Professional (upgrade), Microsoft Office Professional Plus 2013, Microsoft Enterprise Core Access (CAL) Suite, Microsoft Core Client Access License (CAL) Suite, Acces Licențe Essential Business Server CAL Suite, Mic business Server CAL Suite. Varianta deschisă companie Valoarea largă de standardizare implică cel puțin cinci calculatoare bazate pe un singur produs de bază. Atunci când comandați trei produse de bază: Microsoft Office Professional Plus, o actualizare a sistemului de operare Windows 8 și CAL, Microsoft oferă o reducere de 15%. Pachetul poate fi adăugat sub formă de produse suplimentare în orice moment pe durata contractului.

Open Value non - companie largă - Opțiunea de bază non - companie dedicată largă companiilor care doresc să achiziționeze licențe Microsoft în orice cantitate și în orice moment pe durata contractului.Programul oferă o distincție între bază și suplimentare în proprietate de licență încheiat pentru o perioadă de trei ani, la un nivel de preț garantat. Primul ordin trebuie să fie depuse cel puțin 5 calculatoare, în timp ce altul se va reflecta mai direct nevoile produselor individuale.

Open Value Subscription

Programul Open Value Subscription se bazează pe un abonament atunci când utilizatorul primește dreptul de a utiliza programul pe durata contractului, care prevede costuri inițiale mai mici. Open Value acord Subscrition se poate încheia în cazul în care clientul decide să achiziționeze cel puțin unul dintre produsele de bază pentru toate calculatoarele din cadrul companiei (necesar pentru standardizare). Durata contractului este de trei ani, iar plățile sunt distribuite pe un tranșe anuale. La produse de baza Open Value abonament include: Windows 8 Professional (upgrade), Microsoft Office Professional Plus 2013, Microsoft Enterprise Core Access (CAL) Suite, Microsoft Core Client Access License (CAL) Suite, Acces Licențe Essential Business Server CAL Suite, Mic business Server CAL Suite. Acord pentru Open Value Subscription numai pentru produse suplimentare nu este posibilă.

Open Value Subscription Programul oferă două niveluri de preț: NL concepute pentru cantitățile de 5-249 calculatoare și nivelul de C , proiectat pentru 250 și mai multe calculatoare. Microsoft oferă o reducere de 5%, dacă vă cumpărați un abonament pentru întreaga platformă (upgrade la Windows 8, cea mai recentă versiune de licențe Office Professional Plus la serverele de acces Core CAL) pentru toate deținute de calculatoare și o reducere de 50% în primul an al duratei contractului de licențe deținute în cel precedent versiuni ale produselor de bază.