thomas it - furnizor de top de soluții informatice

Thomas IT este o companie în creștere rapidă pe piața IT, care oferă echipamente de calcul, software de înaltă calitate, prețuri competitive și o disponibilitate ridicată a produselor. Sediul central al firmei noastre este situat în Polonia la Katowice, dar prestăm servicii și în străinătate. Din anul 2010, operăm cu succes pe piețele poloneză și germană. La începutul anului 2015, ne-am extins activitățile în România și Ungaria. În prezent, oferim produsele și serviciile noastre în 15 țări din Europa. În oferta noastră avem produsele companiilor: APC, Cisco, Eaton, Juniper, Microsoft, Red Hat, Suse Linux, FortiGate, HP, IBM, Lenovo, Huawei, NEC și Netgear. Suntem încântați că putem participa la furnizarea de instrumente și tehnologii de cel mai înalt nivel. Selecția de soluții adecvate este punctul nostru forte!

Specialiștii de înaltă clasă angajați de compania noastră vă vor ajuta să alegeți echipamentul potrivit nevoilor Dvs. și fără îndoială vă vor oferi prețuri competitive. Asigurăm o calitate înaltă a produselor și serviciilor prestate. Toate produsele vândute de noi sunt destinate pieței europene și conțin garanția producătorului.

Investim atât în dezvoltarea firmei noastre, cât și a Dvs.!

Colaborăm atât cu clienți comerciali, cât și cu instituții de stat. Din anul 2010, am dobândit o gamă largă de clienți, dintre care fac parte multe companii poloneze binecunoscute precum: VECTRA, Banca Zachodni WBK, Mostostal Warszawa, Techland, PERLA - Browary Lubelskie. La grupul clienților noștri putem adăuga multe instituții de stat, cum ar fi: primării, spitale, instituții de cercetare, administrații financiare și Institutul de Asigurări Sociale din Polonia. Vă invităm să vizitați pagina Clienți, unde puteți vedea referințele acestora.

Încă vă mai întrebați dacă doriți să efectuați achiziții de la noi?

Vă oferim echipamente de clasă înaltă și asigurăm o gamă largă de servicii profesionale, dar, mai presus de toate, suntem mereu alături de clienți . Noi vă vom ajuta să luați decizii optime, care asigură firmei Dvs., statutul de membru al grupului de instituții și companii cel mai bine informatizate. Ambiția noastră cea mai mare este de a convinge potențialii clienți că Thomas IT este un partener solid și de încredere.

Începeți colaborarea chiar acum - telefonați-ne sau scrieți-ne!

Au avut încredere în noi: