Astăzi, și anume 2 - februarie sărbătoresc Ziua Siguranței pe Internet. De ce este deosebit de important?

Noile tehnologii, aplicații inovatoare și echipamente ultra-moderne - toate aceste facilități au fost proiectate pentru a facilita viața noastră. Dar, odată cu dezvoltarea sectorului IT este creșterea numărului de amenințări cibernetice și posibilitatea și consecințele atacurilor cibernetice.

Una dintre principalele probleme legate de securitatea rețelelor pentru a proteja viața privată a cetățenilor, dar, de asemenea, să creeze condiții pentru o funcționare adecvată și în condiții de siguranță a agenților economici.

Grija față de securitate pe internet deja politicienii și sistemul juridic, care rulează dispozițiile speciale care susțin fraudă cu utilizarea datelor. Mutarea de pe Internet, este merită să ne amintim principiile de bază care ne va permite să crească în mod independent nivelul de protecție a datelor noastre:

  1. Protejați-vă datele - și să nu le dea în zadar. instituții de încredere nu se va cere să trimită date prin e-mail. Deci, dacă aveți îndoieli cu privire la cererile de acces la date - verifică prin contactarea administratorului.
  2. Feriți-vă de atașamente - Amintiți-vă că sursele nu toate datele sunt de încredere, tot atât de prudență atunci când descărcarea și deschiderea atașamente suspecte. Rețineți că, conținutul dăunător este cel mai frecvent în numele dublu, de ex. Pdf.exe sau doc.src.
  3. Faceți clic pe cu atenție - și nu va lasati pacaliti de false link-uri. lipitori false sunt din ce în ce mod mai frecvente pentru a pacali utilizatorii în distribuirea.Verificați întotdeauna pagina la care vă redirecționa link-uri (atunci când treceți peste link-ul din colțul din stânga jos afișează adresa paginii), sau verificați dacă instituțiile de partid, care este vizita oficială
  4. Să acorde o atenție la HTTPS - versiunea criptată a versiunii protocolului HTTP care protejează împotriva datelor de phishing. Dacă ați accesat site-ul dvs. nu acceptă acest protocol - Atenție!

obiceiuri simple pot face o diferenta. Pentru a pune în aplicare avansate de securitate, se recomandă să se consolideze sistemele de securitate ale dispozitivelor de rețea. Siguranța îngrijirii deja lideri din industrie IT- Cisco oferă tehnologii ATM avansate pentru echipamentele terminale. propuneri interesante în domeniul securității datelor oferă, de asemenea, Fortinet.

În cazul în care sunteți interesat în consolidarea sistemului său de securitate - vă rugăm să contactați consultantul care va ajuta să alegeți soluția potrivită

Distribuiți această postare

Lasa un comentariu

Filtered HTML

  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Taguri HTML permise <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.