Niciun vot încă

Compania Red Hat a anunțat lansarea Red Hat Enterprise Linux (RHEL) 6.9 , Cea mai recentă versiune a software-ului companiei-pilot, care a fost prezentat inițial în noiembrie 2010. Versiunea va fi sprijinită cu actualizări de securitate până la sfârșitul anului 2020.

"Red Hat Enterprise Linux 6.9 ofera suport nou pentru hardware-ul dezvoltat în cooperare cu partenerii Red Hat. Noua versiune ajută la asigurarea unei tranziții ușoare de la versiunile de producție ale Red Hat Enterprise Linux 6 la medii noi, Red Hat Enterprise Linux 7. În plus, Red Hat Enterprise Linux 6.9 adaugă actualizări TLS 1.2 pentru a îmbunătăți securitatea de comunicare și de a oferi un sprijin mai larg pentru cele mai noi standarde PCI-DSS. "

Ediție Mesajul conține, de asemenea, o notă despre schimbare viitoare în suportul produsului

"La data de 10 mai 2017 ani de la Red Hat Enterprise Linux 6 intră în faza de producție 3, ceea ce înseamnă că actualizările ulterioare ale Red Hat Enterprise Linux 6 va fi limitată la modificările clasificate ca fiind critice și corecții pentru elementele de securitate și care afectează situațiile de afaceri cele mai presante probleme."

Mai multe informații pot fi găsite în notele de lansare. Ca întotdeauna, clienții existenți pot face gratuit RHEL actualiza această versiune, iar clienții potențiali ar trebui să ia în considerare descărcarea versiunea de evaluare de 30 de zile în produs secțiunea 7.x.

Distribuiți această postare

Lasa un comentariu

Filtered HTML

  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Taguri HTML permise <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.