Niciun vot încă

Serverele HPE Gen9 fac parte din populara serie ProLiant. A stabilit ca răspuns la nevoia de modernizare a întreprinderilor mici și mijlocii în domeniul de date mari, nor, mobilitate și securitate. 9 generație ajută să înlocuiască costisitoare pentru a menține,, capacitate depășită scăzută și sisteme lente, soluții inovatoare, viteza asigurând, eficiența și economia de energie.

Leitmotiv pentru arhitecți cele mai noi linii de HPE a fost de a optimiza mediul de operare precum și abordarea individuală a nevoilor clienților. Este o soluție unică pentru HPE 10 servere rack-Series Gen9 Proliant exemplu. - Singurele servere rack concepute pentru întreprinderile mici și mijlocii, a însemnat că fiecare al patrulea server de vândut în 2016. El a venit de la HPE.

Gen9 este o mulțime de inovații în creșterea vitezei, costul de întreținere și funcționalitatea serverelor. Tehnologia modernă deosebit de remarcat este implementat Redefine Compute Economics, care este de trei ori mai creste productivitatea in timp ce reducerea la minim a costurilor de proprietate (TCO). Pe de altă parte Accelerarea Serviciul de livrare permite livrarea de 66 de ori mai rapida a serviciilor prin simpla automatizare care economisește timp și exclude erorile de administrator care rezultă din configurarea manuală. Mai mult decât atât Gen9 noi utilizari Fri. Boost de afaceri de productivitate - o tehnologie care oferă performanță de până la 4 ori mai mult decât produsele concurente.

Acestea și multe alte noi tehnologii HPE, sunt menite să influențeze în mod direct creșterea eficienței întreprinderilor să le utilizeze. Așa cum a promis producător, Hewlett - Packard servere Enterprise Gen9 reduce costurile, creșterea eficienței, și să faciliteze gestionarea infrastructurii.Acest lucru este de a vă ajuta să se deplaseze într-un mod blând pentru IMM-uri la nivelul noilor tehnologii, în conformitate cu dezvoltarea de tendințele de pe piața mondială a TIC.

Distribuiți această postare

Lasa un comentariu

Filtered HTML

  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Taguri HTML permise <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.