În ultimul trimestru din 2016. lider de piață în dispozitive de rețea - Hewlett - Packard Enterprise a anunțat că, în următorii 4 ani, intenționează să crească proporția cifrei de afaceri rezultate din vânzări indirecte cu 20% (de la 70% din totalul vânzărilor sunt în prezent la 90%). Acest lucru înseamnă că HPE Entrust, o proporție mai mare de intermediari de vânzări. Potrivit rapoartelor, compania, acum 70% din profitul din vânzări în Europa HPE generată este tocmai prin intermediul vânzărilor indirecte.

În cooperare cu programul Ready Partner inițiat de parteneri HPE, care este dedicat distribuitori, furnizori de servicii, care sunt încă parțial distribuitori și parteneri axat pe servicii. Mai mult decât atât, HPE a lansat un proiect special - Media Centrul Social, a cărui misiune este de a sprijini companiile partenere prin diseminarea activităților lor în social media. Cu noua strategie, compania vrea să crească profiturile din vânzări în exercițiul financiar curent cu 7%.

HPE intenționează să continue să vândă direct, dar promite că va acoperi doar cea mai mare companie parteneră.

Prin urmare, astăzi este în valoare de a găsi un echipament distribuitor de încredere HPE - Thomas oferă o gamă largă de produse HPE, sfaturi profesionale și prețuri imbatabile. Simțiți - vă liber să contactați

Distribuiți această postare

Lasa un comentariu

Filtered HTML

  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Taguri HTML permise <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.