Modernizarea serverelor enterprise HPE ProLiant Gen 9

Serverele HPE Gen9 fac parte din populara serie ProLiant. A stabilit ca răspuns la nevoia de modernizare a întreprinderilor mici și mijlocii în domeniul de date mari, nor, mobilitate și securitate. 9 generație ajută să înlocuiască costisitoare pentru a menține,, capacitate depășită scăzută și sisteme lente, soluții inovatoare, viteza asigurând, eficiența și economia de energie.

HPE din ce în ce se bazează pe intermediarii care vand

În ultimul trimestru din 2016. lider de piață în dispozitive de rețea - Hewlett - Packard Enterprise a anunțat că, în următorii 4 ani, intenționează să crească proporția cifrei de afaceri rezultate din vânzări indirecte cu 20% (de la 70% din totalul vânzărilor sunt în prezent la 90%). Acest lucru înseamnă că HPE Entrust, o proporție mai mare de intermediari de vânzări.

Safer Internet Day

Astăzi, și anume 2 - februarie sărbătoresc Ziua Siguranței pe Internet. De ce este deosebit de important?

Noile tehnologii, aplicații inovatoare și echipamente ultra-moderne - toate aceste facilități au fost proiectate pentru a facilita viața noastră. Dar, odată cu dezvoltarea sectorului IT este creșterea numărului de amenințări cibernetice și posibilitatea și consecințele atacurilor cibernetice.

Cum de a acorda licențe pentru Windows Server 2016

Odată cu introducerea noului sistem de operare Windows Server 2016 Microsoft vă încurajează să vă familiarizați cu un nou mod de licențiere. Cea mai importantă schimbare - noul model de licențiere pentru Windows se bazează pe modelul de bază și licență de acces (CAL + CORE).

Despre Software-ul Definit de stocare câteva cuvinte

Cu virtualizare a făcut o adevărată revoluție în domeniul IT - utilizatorii au devenit mai independent la echipamentul fizic într-un anumit loc. Tehnologia de virtualizare a permis, de asemenea, consolidarea facilități, contribuind, astfel, pentru a crește performanța, disponibilitatea și flexibilitatea, ușurința de gestionare, fiabilitate, și în cele din urmă, prin consumul redus de resurse naturale, mai ecologice soluții amiabile. Prin urmare, este firesc să fie crescut interesul pentru dezvoltarea de noi soluții pentru virtualizare.

Tehnologia IBM Blockchain

IBM a anuntat recent un program special de acțiune, care va contribui la accelerarea dezvoltării aplicațiilor bazate pe blocuri Explorer care sprijină mediul de afaceri.

Istoria Linux

În 1991, studentul finlandez Linus Torvalds a început să lucreze la un nou sistem de operare inovator, dar istoria Linux a început mult mai devreme. Să ne întoarcem la 1960. Apoi, cunoscut si respectat centru de cercetare Bell Labs a lucrat la construcția Multics, care este un sistem complet, eficient de operare. lucrător Centrul Ken Thompson și Dennis mai târziu Ritch și mulți alții au decis, a început să lucreze la un sistem de operare simplu și minimalist, ceea ce îi va permite să joace un joc favorit Space Travel.

Mânz și Cisco împreună pentru a crește capacitatea de

Cisco și Colt Technology Services, furnizorul de servicii de renume mondial pentru crearea de rețele și comunicații, a anunțat cooperarea lor în lucru pe îmbunătățiri pentru bandă largă 100- Gb / s pentru Colt pan-europene și asiatice rețele. Mulțumiri Colt va fi în măsură să furnizeze rapid tranzitată este extrem de eficiente pentru utilizarea cloud, aplicațiile necesare utilizate de către întreprinderi, furnizori și clienți de rețea.

Concurența în dezvoltarea OpenCAPI

Noi standarde de servere va sprijini dezvoltarea inteligenței artificiale și de analiză mai rapidă a datelor

Nouă giganți tech au anunțat cooperarea lor în dezvoltarea unei semnificative transferuri de date de viteză de accelerare. Parteneriatul este proiectat pentru inovații în procesarea mai avansată a datelor, plasarea și a le stoca în nor și în mare, dezvoltarea unor acceleratori foarte eficiente, care vor îmbunătăți în mod semnificativ performanțele cele mai recente tehnologii.